FAQ

Imamo li naušnice na klipsu? 

Naše šmuksice napravljene su samo za probušene uši te nemamo naušnice na klipsu. 

Radimo li narudžbe po mjeri?

Ne izrađujemo nakit po mjeri. 

Prodajemo li nakit od plemenitih metala?

Ne prodajemo nakit od plemenitih metala. Naš nakit je izrađen od legura metala te sve informacije o materijalima i načinu održavanja šmuksica možete pogledati u Vrste materijala i održavanje.

Dolazi li silikonska kopča uz naušnice ili se kupuje odvojeno?

Na sve naušnice na koje se stavlja klasična, mjedena kopča dobiva se silikonska kopča gratis. Možete kupiti i silikonsku kopču zasebno bez naušnica.

U čemu dolazi pakiran nakit?

Naš nakit dolazi pakiran u satenskoj, bijeloj vrećici s Le Šmuk logom. Ukoliko šmuksice kupujete na poklon, možete izabrati i Le Šmuk ukrasnu kutiju sa zaštitnom, pliš vrećicom koja se dodatno naplaćuje 5 €. 

Šaljete li samo na području Republike Hrvatske?

Naše šmuksice šalju se na području Republike Hrvatske i u odabrane zemlje Europske unije. 

Koliko je vrijeme dostave?

Naručene proizvode šaljemo putem dostavne službe GLS u roku od 4 do 7 radnih dana od dana primitka narudžbe ili od datuma plaćanja. Vrijeme dostave za RH je 1-2 radna dana od dana slanja paketa. Vrijeme dostave za države unutar Europske unije je 2-10 radnih dana.

Kolika je cijena dostave?

Cijena dostave na području RH iznosi 5 €. Za sve narudžbe iznad 32 € na području RH, poštarina je besplatna. Cijena dostave za zemlje Europske unije varira te se točan iznos cijene poštarine može vidjeti tek u Košarici. 

Imamo li opciju slanja na Paketomate?

Naši paketi šalju se GLS kurirskom službom te nemamo opciju odabira paketomata.

Na mail mi nije stigao kod za Poklon bon, što napraviti u tome slučaju?

Ponekad mailovi sa kodom za Poklon bon znaju otići u „neželjenu poštu“ te Vas stoga molimo da prvo provjerite u „neželjenoj pošti“. Poklon bon vrijedi dokle god se ne iskoristi te ga možete koristiti na bilo koje dostupne proizvode sa Le Šmuk stranice.