Načini dostave

Naručene proizvode šaljemo putem dostavne službe GLS u obliku paketa u roku od 4 do 7 radnih dana od dana primitka narudžbe ili od datuma plaćanja. Iznimno, zbog nedostupnosti određenog proizvoda ili drugih nepredviđenih okolnosti, moguće je da dostava traje nešto duže od navedenog roka, o čemu će vas obavijestiti e-mailom.

Dostava se obračunava prema cjeniku dogovorenom s kurirskom službom u iznosu od 5€ za Hrvatsku. Za sve narudžbe iznad 32 € poštarina je besplatna na području RH. Cijena dostave za zemlje Europske unije varira te se točan iznos cijene poštarine može vidjeti tek u Košarici.

Ako kurirska služba promijeni cijenu dostave, prodavatelj će jasno navesti novu cijenu u web trgovini.

Cijene dostave su navedene s uračunatim PDV-om.

Nažalost, ne možemo utjecati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu koje uzrokuje dostavna služba.

Ako Kupac nije na adresi dostave u trenutku dostave, dostavna služba će ostaviti obavijest s brojem pošiljke i uputama za daljnje korake.

Ako Kupac naruči robu i odbije je primiti, Le Šmuk zadržava pravo odbiti Kupcu iznos plaćen za kupovnu cijenu.

Ako Kupac koji nije primio robu ponovno naruči robu putem web trgovine www.lesmuk.com, prodavatelj zadržava pravo odbiti daljnju obradu narudžbe, kao i pravo na naplatu.

Le Šmuk zadržava pravo da ne šalje narudžbe s netočnim/nepotpunim kontakt podacima, kao i narudžbe s e-mailom/telefonskim kontaktom na koji nitko ne odgovara.